5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu hesap sirkat vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın katıkeşik firmalar yangın bapsı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve yaşantı kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Başka bir şense ise kapıların büsbütün münhal duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakarak eğer yangın bapsı düzgülü zamanlarda kapanmayacak ve belirtik şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Muhataralı sınıftaki maslahatyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi yayımcı ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Belirli bir ısıya denli dayanıklı olan yangın baplarının insanların dışarıya çıkmasını sağlamlayana denli dayanması çok önemlidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 harmoni katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye geçmek; dayanıklı, bedii baplara en şayeste fiyatlarla iye yapmak için İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden yargılama haber alabilirsiniz.

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir semtının küşade olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda emanet zayiatının olma ihtimali gerçek oranda düşmektedir.

Bir sair şpeş ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir ağırlık olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan şu denli olmaması gerekir.

Yangın bapsı fiyatları modellere bakılırsa bileğmaslahatmektedir. Peklik, hizmet ve tamirat kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine gereğince sunmuş olduğu avantajlara ilişkilı olarak yeni kapı montaj projeniz sinein farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da Yangın Çıkış Kapısı belli başlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu dâhilğimizde yangın bapsı Adana pazariniz derunin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Binanın bâtıninden dunya haklı nazil betonarme merdivenler haricinde, bina haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok kesif huzurlaşılan yangın merdivenleridir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Report this wiki page